Capsula Timpului Nemira 25

Împreună cu Next Advertising, Editura Nemira a lansat la Gaudeamus campania Nemira 25 – Capsula timpului. Tu cum vezi lumea peste 25 de ani?

După ce s-au strâns previziunile, s-a sigilat Capsula Timpului şi s-a pus la păstrare pentru următorii 25 de ani. La finalul sfertului de secol se va deschide şi vor fi premiați cu 250 de cărţi unul din cei care au participat.

Pentru că avem 25 de ani de aşteptare și pentru că unii dintre voi au ratat campania, Editura Nemira le oferă încă o şansă celor care care vor să le spună cum va arăta lumea peste 25 de ani şi vor fi premiate cele mai interesante 20 de răspunsuri cu un exemplar din romanul „Umanii”, de Matt Haig!

Din punctul meu de vedere, merită să vă puneți un pic imaginația la încercare având în vedere fabulosul roman pe care îl puteți primi ca premiu!

https://www.youtube.com/watch?v=ubpWF7gh7xc

Lăsați răspunsurile printr-un comentariu la clipul postat pe YouTube. Concursul se desfăşoară în perioada 30 ianuarie – 3 februarie, iar cei 20 de câştigători vor fi aleşi de un juriu format din trei pasionaţi de ştiinţă, SF şi literatură de anticipaţie din echipa Nemira. Lista câştigătorilor va fi anunţată luni, 6 februarie.

Cu această ocazie, vă invităm să vă puneți imaginația la încercare și să le spuneţi previziunile voastre pentru 2041!

Mult succes!

EmM

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by keepvid themefull earn money