CASTIGATOR concurs Cupluri perfecte din romane diferite

Recunosc, sunt un pic dezamăgită de numărul foarte mic de înscrieri, dar nu-i nimic, măcar așa voi avea o satisfacție mult mai mare atunci când voi oferi premiul pentru că știu că persoanele au muncit și și l-au dorit cu adevărat. Mai ales când premiul pus la bătaie a fost unul atât de consistent: 3 cărți la alegere de la o editură indicată de mine!

Deși doar trei curajoase au transmis textele, nu a fost ușor deloc să aleg!

Roberta Ariana chiar a unit două lumi total diferite, le-a găsit un punct de legătură și parcă m-a făcut mai curioasă ca oricând să citesc I.R.En!

Mirela Nenciu a ales personaje din romanele a două scriitoare care-mi plac foarte mult, creând o atmosferă light în urmbra unei drame, picurând-o cu un pic de mister, cât să ne facă să ne dorim să fi continuat povestioara!

Dar…

Daniela Boghean este cea care mi-a descătușat sufletul, alegând unul dintre personajele masculine icon ale literaturii clasice, infamul Mr. Darcy. Despre Claire nu știu prea multe, nu am citit romanul și nici nu am urmărit serialul, dar recunosc… în urma povestioarei imaginate de Daniela, nici nu am nevoie, zici că este din același film cu Mr. Darcy. Probabil că aș fi analizat altfel situația dacă aș fi citit Outlander, dar… Daniela mi-a atras atenția prin descrierile atât de vii și dialogul rupt parcă din “Pride and Prejudice”.

Felicitări, draga mea!

Aşteptăm datele personale pentru a putea expedia coletul pe email-ul office@chicklitmagazine.ro. Ai la dispoziție şapte zile pentru a ne putea contacta.

Dacă nu vom primi confirmarea şi adresa în maxim şapte zile, se va efectua o nouă jurizare.

De asemenea, aștept datele de contact și ale Robertei și ale Mirelei! Efortul și imaginația voastră nu au fost în van!

Pupici!

EmM

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by keepvid themefull earn money