Decoratiuni handmade pentru iarna – oameni de zapada

Iarna, anotimpul magic scăldat în albul zăpezii pufoase şi în zâmbete calde ce topesc fulgii de nea, aduce cu sine şi o mulţime de idei de ornamente handmade pentru locuinţă, pe care le putem confecţiona cu uşurinţă din materiale la îndemâna oricui. Propunerea noastră sunt oamenii de zăpadă care vor înveseli orice cameră şi care pot fi realizaţi împreună cu membrii familiei petrecând timpul în mod plăcut şi, de ce nu, într-o manieră amuzantă.

Omul de zăpadă din fire

Se confecţionează simplu, din doi ciucuraşi de mohair alb cusuţi unul de celălalt. Accesoriile rămân la latitudinea fiecăruia. Eu am folosit bolduri colorate pentru ochi şi năsuc, căştile din sârmă fimo, iar fularul, o bucată de fundiţă veche.

Omul de zăpadă din şosetă

Amuzant, pufos, umplut cu orez sau vată, acest omuleţ este o decoraţiune care dă viaţă încăperii. Poate fi realizat dintr-o şosetă de bebeluş sau dintr-o şosetă mare. Partea de sus se rulează ca un fes, iar ciucuraşul şi fularul se pot realiza din orice rest de material textil. Umplut cu orez şi aşezat pe birou, se spune că aduce noroc şi prosperitate.

Omul de zăpadă din sticla de lapte

http://i2.wp.com/frunzalaura.files.wordpress.com/2009/12/dsc08703.jpg

Una dintre cele mai năstruşnice idei de a realiza un om de zăpadă şi în acelaşi timp uşoară şi rapidă. Acest om de zăpadă îi va atrage cu siguranţă pe cei mici, iar laptele va deveni chiar un must drink. E nevoie doar de o sticlă cu lapte, un marker şi o fundiţă de efect, iar decoraţiunea e gata. Simplu, rapid, funny!

Omul de zăpadă din pahare de plastic

http://krokotak.com/wp-content/uploads/2012/12/6.jpg

E puţin mai complicat, necesită un număr mare de pahare de unică folosinţă şi puţină îndemânare la mânuirea capsatorului şi a aranjarii, dar rezultatul merită. Munca în echipă este de dorit în cazul acestui om de zăpadă, dar activitatea va fi sigur una plăcută şi amuzantă. Aşadar … întreaga familie poate contribui pentru un om de zăpadă care să zâmbească poznaş.

Omul de zăpadă pictat pe pietre

Pietrele simple, curăţate şi şterse pot deveni suport de pictură. Oamenii de zăpadă sunt pictaţi cu acuarelă, iar apoi sunt perfecţi pentru a împodobi ghivecele cu flori, pervazul ferestrelor, boluri transparente sau diverse aranjamente. Dacă aveţi talent la pictat, asemenea pietricele sunt nişte decoraţiuni cu adevărat catchy.

Omul de zăpadă semn de carte

http://3.bp.blogspot.com/-ZHidXl5w6ic/UqSyvrcSs0I/AAAAAAAABtE/CIc9zgfg6j4/s1600/om+de+zapada.png

Pentru că suntem iubitori de lectură, folosim semne de carte, iar iarna ne inspiră să realizăm modele de sezon. Omul de zăpadă aduce un zâmbet atunci când cartea este deschisă şi a fost confecţionat doar din carton, lipici şi carioca. Un şnuruleţ atractiv va oferi un plus de culoare şi optimism acestui semn de carte.

Maryliyn

Buna, sunt Mara Caloian si sunt o devoratoare de frumos si de zambete sincere.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by keepvid themefull earn money