Editorial Chick Lit Magazine No. 11 February 2017

Luna februarie = luna iubirii.

E clișeic, știu, dar nu putem ignora muntele de inimioare, trandafiri și fluturași ce ne înconjoară în perioada aceasta, chiar dacă uneori dezvolt parcă o alergie de la atâta roz și roșu. Mai că mă ia cu strănut și iar l-aud pe tata “Ai răcit? Ia un Paracetamol!”

Nu sunt printre marii fani ai sărbătorilor dragostei, mai ales a acesteia importate, dar ca orice persoană îndrăgostită nu pot să nu apreciez încă o ocazie pentru a ne declara iubirea. 🙂

Aici, în colțișorul nostru special, n-o să ne invadeze dragostea mai mult decât de obicei, ci vă voi lăsa să vă bucurați de persoanele speciale din viața voastră, păstrându-ne spațiul sacru pentru acei book-boyfriends care întrec realul și imaginarul.

La mulți ani, îndrăgostiților de pretutindeni și lăsați iubirea să vă înconjoare la fiecare pas pe care-l faceți prin această lume!

Lectură plăcută!

EmM

EmM

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by keepvid themefull earn money