Editorial Chick Lit Magazine No. 9 January 2017

La an nou, schimbări multe 🙂 Ne-am făcut planuri și am visat în 2016 pentru ca 2017 s-aducă dezamăgiri și o iarnă adevărată. Cu nervi, cu regrete, cu amintiri.

Nu pot să nu mă gândesc ce frumos ar fi fost să mai fiu copil încă și să mă încălzesc lângă foc după o zi de alergat pe derdeluș cu sania și nu să-mi fac griji că trebuie să mă trezesc mai devreme ca să ajung la timp la job, să dau zăpadă de pe mașină și s-o privesc cu ură când se murdărește și ne împroașcă cu mizerii.

Copiii sunt cei mai norocoși în perioada aceasta, nimic nu poate fi mai frumos decât o vacanță prelungită! 🙂

Iar noi… cei mari… încercăm din răsputeri să privim frumosul în lumea ce s-a transformat peste noapte în alb, alb și iar… alb.

Un nou număr al revistei online Chick Lit Magazine v-a poposit acum în prag. Răsfoiți-ne cu drag și lăsați-ne gândurile voastre! Deconectați-vă măcar pentru câteva momente, descoperiți romane noi, călătoriți alături de noi, aflați ultimele trenduri și inspirați-vă din modelele de colțișoare pentru citit pe care le-am pregătit pentru voi!

Lectură plăcută!

EmM

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by keepvid themefull earn money