Let’s Compete: Cupluri perfecte din romane diferite? Imaginați-vă!

Pentru că sunt convinsă că v-ați obișnuit cu concursurile inedite pe care le-am pregătit până acum, haideți să vedem ce provocare v-am mai adus!

Sper că vă va încânta ideea mea și veți participa în număr cât mai mare, mai ales că, deși premiul este surpriză, așa cum v-am obișnuit deja, el va consta în 3 cărți LA ALEGERE de la o editură pe care o voi indica eu la momentul anunțării câștigătorului!!

Fiecare dintre voi a avut la un moment dat un erou preferat dintr-un roman, personajul feminin sau masculin, ba chiar ați îndrăgit cuplul pe de-a-ntregul fără să vă doriți să schimbați ceva la aceștia. Dar… ce spuneți dacă Tris n-ar mai fi cu Four (Divergent & co), ci cu Travis Maddox (din Fericirile) sau dacă… Christian Grey (50 shades) ar fi întâlnit-o pe Clary Fray (Instrumente Mortale) și ar fi fost nevoit să încheie o afacere cu aceasta?!

Lăsați-vă imaginația să zboare și creați o scenă în care două personaje, personaj feminin și personaj masculin, din romane diferite se întâlnesc!! Poate fi sub forma unei povestioare, un dialog, un interviu, ORICE vă trece prin cap, doar aduceți două universuri diferite în același loc și timp și lăsați-vă imaginația să zboare!!

Am folosit cuvântul “cuplu” în sensul larg al acestuia, cele două personaje pot fi iubiți, prieteni, rivali, orice. DOAR aduceți-le în același loc și timp și creați ceva, o întâmplare, o poveste…

Textele se vor trimite pe adresa de email office@chicklitmagazine.ro până la data de 12 februarie 2017 și vor fi publicate în numerele 10 și 11 ale revistei Chick Lit Magazine, urmând ca textul câștigător să fie ales în numărul 11 din 15 februarie 2017.

Multă inspirație vă doresc!!

EmM

14 Comments
  1. Bravo pentru inspiratia avuta ….ma refer la concursul inedit ! Va multumesc pentru posibilitatea de a ne pune la incercare imaginatia dar si putinul talent( ma refer la mine)…sa vedem ce ca iesi .
    Va pup fetelor si succes pe mai departe cu tot ce faceti !

  2. Am si o intrebare…..trebuie mentionat din ce roman vom lua personajele? Intreb pentru ca m-am gandit sa aleg 2 persoanje din 2 epoci diferite …unul fiind dintr-un roman clasic binecunoscut scris de un francez si celalalt dintr-un roman nu foarte cunoscut/ popular scris de Simone de Beauvoir ( o frantuzoiaca).
    Merci frumos !

    1. este necesar mai ales daca nu sunt extraordinar de cunoscute sau daca se foloseste doar un prenume si fara prea multe detalii despre cine este…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by keepvid themefull earn money