Make-up: tendinte in voga in iarna 2016-2017!

Știm cu toții că sezonul rece înseamnă cât mai multă piele acoperită și că, indiferent care este moda anunțată la marile festivaluri de la Paris, Milano sau New York, tot pe culorile închise vom miza cu toții.

O haină groasă, un palton sau un cojocel. O să mizăm, cei mai mulți dintre noi, pe negru, nuanțe de gri, maro și câțiva curajoși se vor aventura cu hăinuțe roșii.

Singura șansă de ieșire din anonimat vor fi culorile ce ne vor “masca” într-un fel sau altul, chipul. Am folosit ghilimele pentru că știm cu toții că uneori, prea mult e, pur și simplu… prea mult 🙂

Cum întregul an 2016 a fost în beauty și fashion despre individualitate și unicitate, nici iarna 2016-2017 nu putea aduce schimbări foarte mari. În continuare, este indicat să ne axăm pe look-ul cât mai natural, cu foarte puțin blush și un minim de produse cosmetice folosite. Frumusețea naturală, accentuată în mod discret și finuț, va fi look-ul cel mai căutat, cu siguranță.

Dar… pentru acelea mai îndrăznețe, trendsetterii au câteva sfaturi:

  • Rujul roșu este în continuare un MUST. Totodată, vor fi la mare căutare rujurile gothice, de la negru până la nuanțe de prună.

 

  • Dacă tot am vorbit de un look natural, atunci aflați că nuanțele de maro, arămiu, cupru. Este fardul preferat al tuturor, fiind versatil și potrivit pentru outfit-uri de zi, cât și de seară.

 

  • Adevăratele curajoase, pot opta pentru un look colorat pentru că nu vor da greș cu alegerea lor.

 

  • Iar dacă eu nu sunt fana eyeliner-elor sau a fardurilor negre și smokey eyes, în general, asta nu înseamnă că printre voi nu are adepte. Se poartă graphic black eyes și se pare că nici anul acesta nu scăpăm de smokey eyes! 

 

  • Totodată, cu cât devii mai creativ cu eyeliner-ul, cu atât ești mai în pas cu trendul 😀

 

  • Surprinzător pentru unii dintre noi, glitter-ul este la mare purtare în această iarnă, fără să ne mai facem griji că este un look potrivit pentru adolescente doar.

 

De asemenea, specialiștii recomandă să adoptăm un look cât mai natural pentru sprâncene și să uităm de cele tatuate, desenate sau conturate în exces! Totodată, suntem îndrumate tot mai des spre lăsarea acestora la o grosime aproape spre cea naturală, fără subțiere în exces.

Cel mai important e să fiți voi înșivă și să vă simțiți bine în pielea voastră, indiferent de aparițiile de pe podiumurile de modă și trendurile astfel instalate!

EmM

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by keepvid themefull earn money